Municipiului Cluj-Napoca se confruntă în ultimii cinci-zece ani cu un număr scăzut de locuri în creşe şi grădiniţe pentru micuţii tinerelor familii clujene, oraş care şi-a centrat activitatea economică, după 1989, în jurul universităţilor, prin urmare o comunitate tânără care îşi propune să înveţe şi apoi să muncească în capitala Transilvaniei.


„Construirea de creşe şi grădiniţe noi este imperios necesară! Încă de acum trei ani, i-am propus primarului Emil Boc ca printr-un parteneriat politic local să punem umărul şi să construim creşe noi în Cluj-Napoca şi în zona metropolitană.Înainte să-i fac această propunere, alături de colegii din PSD Cluj, am solicitat şi primit fonduri de la Guvernul PSD pentru construcţia de noi creşe şi grădiniţe! În anul 2017, Guvernul PSD a alocat 17 milioane lei pentru construirea a două creşe în cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca şi alte două în comunele Baciu şi Gilău, ambele în valoare de 7,5 milioane lei, fonduri alocate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Este important ca liderii PNL Cluj să aibă minimum forţa pe care am avut-o noi, în 2017, la Bucureşti, şi să aducă bani la Cluj. Deocamdată, niciun proiect de investiţie, la nivel local, nu a fost finanţat de către Guvernul PNL, în Cluj-Napoca sau în comunele limitrofe!”, a declarat deputatul Horia Nasra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.