286 DE VOTURI PENTRU SI 23 DE VOTURI IMPOTRIVA

USR și-a făcut datoria. Am venit la vot în Parlament și am votat pentru învestirea unui guvern cu puteri depline. Am avut o prezență masivă, excepțiile fiind colegi cu contraindicații medicale

Premierul Ludovic Orban: ”Partidul Naţional Liberal şi-a asumat această sarcină dificilă a guvernării în vremuri grele pentru ţară.
În aceste momente dificile pentru țară, este timpul ca bătăliile politice să înceteze și responsabilitatea fiecăruia dintre noi să primeze în fața intereselor personale sau de partid.
Responsabilitatea noastră politică individuală și a fiecărui român în parte este cel mai important antidot împotriva răspândirii infecțiilor cu Coronavirus.
Guvernul României a acționat ferm și cu promptitudine până acum încă de la primele semne ale epidemiei COVID-19 în statele europene partenere și a adoptat măsuri stricte pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu Coronavirus în țara noastră.
Obligațiile de plată ale statului către cetățeni și companii vor fi onorate fără întărziere și fără nicio tergiversare birocratică. În măsura posibilităților, vor fi compensate sau amânate la plată unele obligații fiscale și bugetare datorate de persoanele fizice și juridice din România.
Niciun cetățean român nu va fi lăsat singur de Guvernul României.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.