Gabriela Firea a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că are informaţii certe” că este spionată de către Liviu Dragnea care îi urmăreşte activitatea, dar urmăreşte şi sediul Primăriei în care lucrează.

Gabriela Firea a afirmat că se aştepta să fie invitată la discuţii de Liviu Dragnea în ultimele zile, dar asta nu s-a întâmplat.

„Unii (dintre cei care spionează – n.r.) sunt colegi de partid, alţii sunt oameni care au legătură cu partidul şi cu domnia sa, dar nu sunt membri. Mi s-a părut şocant că, în loc să fiu chemată să discutăm, să analizăm, aşa cum a spus presei, aşa cum a afirmat, s-a gândit că este mai bine să continue toată această stratagemă în care să ocolim adevărul, să ascundem sub preş argumentele şi să ne comportăm exact ca cei pe care, oficial, îi detestă. Cei de care spune că sunt oameni în anumite zone, care luptă inegal, care folosesc informaţii fără ca sursa sau calea de obţinere a acestora să fie democratică, pentru că altfel nu pot să înţeleg cum de a recurs la această metodă de a pune oameni, mă întreb de unde, or fi tot de la doamna Dan, să supravegheze clădirea primăriei, casa mea?”, a mai spus ea, miercuri seară.

Sâmbătă, la CEx-ul PSD de la Neptun, primarul general al Capitalei a i-a cerut demisia lui Carmen Dan, după violențele de la mitingul diasporei din 10 august. După ședința de partid, Gabriela Firea spus, marți, la Parchetul General, că s-a încercat ca prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, să fie „ţap ispăşitor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.