„Josnica ipocrizie liberală

Așadar, Curtea Constituțională votează în UNANIMITATE pentru dublarea alocațiilor.
Cîțu, țipă în gura mare. Cu exaltarea caracteristică. Pentru Cîțu, Orban și pentru întreaga banda de diletanți de la Palatul Victoria, deciziile CCR sunt discutabile și facultative.
Nu contează nici măcar faptul că legea în Parlament nu a avut NICI UN VOT ÎMPOTRIVA (deci a trecut și cu votul masiv al PNL) și că a fost promulgată de însăși icoana lor de la Cotroceni.
Motivul invocat de stridentul Cîțu este că nu e prevăzută în lege sursa de finanțare.

Haideți să îi reamintim abulicului ministru de finanțe că pe 17 Dec 2019, cu referire la impactul dublării alocațiilor asupra construcției bugetare pentru 2020 a declarat:
„Deficitul nu va fi depășit, nu voi arunca costul deciziilor din Parlament asupra românilor. Soluțiile sunt ori tăiere de cheltuieli, ori venituri mai mari. Nu vom introduce taxe”!!!!

Șeful lui, premierul, știind că Iohannis va promulga legea declara pe data de 13 ian a.c. că va proroga termenul de intrare în vigoare a legii după 1 iulie, odată cu rectificarea bugetară.
Ambii mincinoși care azi vitupereaza împotriva CCR și a socialiștilor ar trebui aruncați la lada de gunoi a istoriei. Cu o escală de câțiva ani, „la brutărie” pentru subminarea economiei naționale.

Reducerea cheltuielilor? Din contră…dezmăț total pe bani publici.
Creșterea veniturilor bugetare? Nici vorbă. Astăzi ANAF pur și simplu nu mai există. Nu mai are nici o pârghie legală pentru a presa conformarea. Controalele și executarea silită sunt suspendate de facto, și respectiv, de jure, până cel puțin pe 25 octombrie.

Credeți ca au dispărut hoții sau evazionistii odată cu apariția Covid-ului? Sau corupții, odată cu venirea la guvernare a lui Orban și Cîțu?
Deloc! S-au înmulțit galopant! Singura schimbare este că o adunatura de gargaragii țepari a pus mâna pe guvernare.

Și încă ceva. În februarie 2019, aceiași liberali au impus guvernului de atunci o altă dublare a alocațiilor. Tot fără a menționa explicit în lege sursa de finanțare. Și guvernul precedent, pe care eu l-am criticat accerb, s-a conformat și a aplicat legea”, scrie Diaconu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.