Trecerea la statutul de piaţă emergentă, foarte importanta. Eu cred că foarte uşor am trecut peste acest lucru în spaţiul public şi ar trebui accentuat pentru că echivalează pentru Bursa de Valori cu intrarea României în Uniunea Europeană.”Intervenția din cadrul Forumului Pieței de Capital organizat de Financial Intelligence.

UE și-a demonstrat solidaritatea în aceasta criză mondială și se prefigurează un plan de relansare economică nemaiîntâlnit de la cel de-al doilea război mondial și până astăzi.

Avem sprijinul partenerilor noștri europeni și acest lucru reprezintă o șansă unică pentru România după 30 de ani in care s-au întârziat reformele.După reuniunea președinției grupului PPE „Solidari pentru redresarea Europei” la care am participat astăzi, pot să vă spun că liderii europeni consideră foarte bune măsurile pe care Guvernul României le-a adoptat în această perioadă, atât pentru sănătatea populației, cât și pentru protejarea economiei.

Aceste discuții mi-au întărit convingerea că România va beneficia real de fondurile destinate relansării, iar la sfârșitul următorului ciclu financiar vom avea o economie mult mai complexă și competitivă, așa cum merită românii.Din această perspectivă, devine mai important ca niciodată să avem administrații locale capabile să gestioneze corect și eficient aceste sume uriașe și o majoritate parlamentară pro-european

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.