FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, a lansat o nouă colecție dedicată Valentine`s Day și estimează vânzări de aprox. 60.000 de euro, în creștere cu 15% comparativ cu anul trecut.

Conform reprezentanților companiei, investiția în noua colecție se ridică la 25.000 euro, constând atât în realizarea acesteia din punct de vedere creativ, tehnic, fotografic, dar și a aprovizionării cu produse specifice acestei perioade.

În cadrul noii colecții de Valentine`s Day, clienții FlorideLux vor putea regăsi în oferta retailerului produse precum: cutii cu trandafiri, cupole cu trandafiri criogenați sau cufere pline cu trandafiri. Toate acestea vor fi completate de buchete și aranjamente florale în combinații inedite, urmând trendul internațional de diversificare a paletei de flori și a culorilor folosite în realizarea aranjamentelor. În crearea noii colecții, compania a pregătit o abordare cu totul nouă bazată pe un design unicat, conceput de un nou decorator cu peste 17 ani experiență în domeniul floristic, activ pe plan local și internațional.

„Anul acesta suntem convinși că ne vom surprinde plăcut clienții cu un stil nou în ceea ce privește colecția de Valentine`s Day. FlorideLux a fost și este un promotor al noilor tendințe internaționale și înglobăm constant în creațiile noastre aceste trenduri, însă adaptate ușor cerințelor românilor. Produsele care alcătuiesc colecția sunt alese cu grijă și transmit mai departe sentimentul de dragoste, conceptul fiind bazat pe feminitate, romantism, rafinament, precum și pe eleganța florilor. Totodată, dorim să promovăm și ideea de a fi fericit în orice zi, nu doar de Ziua Îndrăgostiților, și ne încurajăm clienții să-și exprime sentimentele în fiecare zi prin gesturi, cuvinte și cadouri”, a declarat Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Potrivit companiei, prețul mediu al unui aranjament floral din colecția dedicată Valentine`s Day va fi de circa 250 lei. FlorideLux estimează că cele mai solicitate produse din colecție vor fi buchetele de trandafiri roșii, cutiile și cupolele care conțin trandafiri, precum și noile cufere cu flori special create pentru această zi.

Grupul FlorideLux are o experiență de peste 17 ani în industria de flori și cadouri. Din portofoliul FlorideLux fac parte website-urile www.floridelux.ro – florărie online cu peste 5.000 de buchete și aranjamente florale și livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România, dar și oriunde în lume; www.cosuridelux.ro – magazine online de cosuri cadou premium, elegante și speciale, pentru cadouri corporate și personale de neuitat; www.coroane.ro – magazine online de coroane funerare, jerbe funerare și alte accesorii, cu livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România;

Magazinele FlorideLux pot fi vizitate în:

•           București: Bulevardul Libertatii 22 – atelier de lucru, showroom și birouri

•           Brașov: str. Zizinului nr.3 – florărie magazin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.