Dacian Cioloș a fost invitat în matinalul Digi FM, alaturi de Bogdan Miu, Cătălin Striblea si colegii lor, unde a petrecut mai bine de o oră în direct luând parte la intraga desfășurare a emisiunii.  

După ce a vorbit despre noul său partid, PLUS, el a primit două telefoane la care s-a distrat foarte tare. Ciordache și Iohannis, două dintre personajele din matinal, au ținut să intre în direct la Digi FM pentru a vorbi cu fostul premier. La final, Miu și Striblea i-au dezvăluit că a fost o glumă și colegul nostru, Unguru’ Bulan, este cel care a interpretat personajele.

Totuși, nu asta e marea surpriză, ci faptul ca Dacian Cioloș a cântat, alături de Bogdan Miu, Cătălin Striblea și Bogdan Ciuclaru, colindul „O, ce veste minunată”!

Alte detalii din interventie:

În plus, revenind la clasa politică românească, fostul premier Dacian Ciolos a afirmat că e nevoie de alegeri anticipate, ținând cont că actualul Executiv vine cu noi taxe pentru a acoperi găurile din buget. În plus, pe agenda coaliției PSD-ALDE se află și o ordonantă de amnistie și grațiere.

„ Acest Guvern este nociv pentru Romania”, a spus acesta, criticând ordonanța Guvernului care introduce așa-numita taxă pe lăcomie. El a declarat, în matinalul Digi FM, că documentul va aduce scumpiri în lanț. Dacian Ciolos susține că Executivul are nevoie de bani și transferă toate aceste taxe noi în buzunarul românilor.

Pentru viitor, Dacian Ciolos nu exclude o candidatură la alegerile prezidențiale de la finele anului viitor, dând de înțeles că va lua o decizie după alegerile europarlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.