”Teatru ieftin”, așa cataloghează senatorul PNL de Neamț, Eugen Țapu Nazare, decizia premierului Viorica Dăncilă de a nominaliza alte persoane pentru locurle rămase vacante în Guvern, nominalizări pe care  le-a și înaintat președintelui Klaus Iohannis. ”De fapt, doamna Dăncilă demonstrează că se teme de Parlament și încearcă să guverneze pe ușa din dos, cu un guvern făcut pe genunchi”, a declarat liderul liberal.

În opinia acestuia, ”guvernul nu mai are niciun fel de legitimitate, iar premierul Dăncilă trebuie să vină în Parlament și să obțină votul majorității, pentru a putea guverna. De când a fost declanșată criza guvernamentală, doamna Dăncilă și PSD au spus în mod repetat că nu au de ce să se teamă și că vor veni în Parlament, pentru a obține cele 233 de voturi necesare. Acum, prin acest șiretlic, doamna prim-ministru demonstrează că nu-i pasă de români și că se agață de putere prin toate mijloacele, chiar dacă asta înseamnă călcarea legilor în picioare”.

Senatorul liberal consideră că singura soluție pentru ca România să iasă din criza guvernamentală în care se află este votarea unei moțiuni de cenzură care să ducă la căderea actualului guvern și instalarea, la Palatul Victoria, a unui guvern legitim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.