Deputatul PNL, Dumitru Oprea, a adresat ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale o solicitare privind eficientizarea distribuirii biletelor de tratament şi găsirea unei modalităţi cât mai transparente de asigurare a acestui proces.

\„Deşi exista o cerere mare pentru aceste bilete, din cauza lipsei de eficienţă a foştilor guvernaţi PSD, în anul 2018 au rămas 13.926 de bilete nealocate, iar în 2019 aproximativ 15.000.

Astfel, anual, mii de pensionari au fost privaţi de posibilitatea de a-şi trata afecţiunile şi nu au putut beneficia de aceste bilete.Recent, ministrul Muncii a declarat că va face o analiză cu privire la modalitatea de alocare a biletelor de odihnă şi tratament pentru pensionari şi va fi simplificat acest proces”, a arătat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut ministrului Muncii informaţii despre cauzele care au condus la alocarea ineficientă şi greoaie a biletelor de odihnă şi tratament pentru pensionari. De asemenea, a solicitat prezentarea criteriilor de alocare a biletelor de tratament şi modalităţile prin care pensionarii vor intra în posesia lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.