Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD este de o iresponsabilitate şi de un cinism incredibile. Pesediştii nu au nici un motiv plauzibil de a acuza guvernul, în condiţiile în care au sabotat constant, de la debutul pandemiei până astăzi, toate măsurile autorităţilor menite să protejeze populaţia.Nu trebuie să uităm că, după şapte ani de guvernare PSD, ţara a intrat în criza provocată de coronavirus cu un sistem de sănătate devalizat, fără nici un spital nou, cu resurse risipite atât umane, cât şi sanitare.

Ce obţine, de fapt, PSD prin această moţiune de cenzură? În primul rând, instabilitate politică, într-un moment în care, de peste o lună, România înregistrează zilnic peste 1.000 de noi cazuri de infectare cu Sars-COV 2, fiind printre cele mai multe din Europa.Apoi, va bloca autorităţile sanitare în desfăşurarea activităţilor, ceea ce va determina o creştere exponenţială a numărului de infectări, cu scopul de a-i face pe români să nu se prezinte la alegerile locale din 27 septembrie.

Ce poate fi mai concludent despre starea în care se află PSD, când nici sigla nu-i apare în afişele electorale ale unor candidaţi importanţi la alegerile locale?

Acest partid a făcut atât de mult rău, în ultimii patru ani, încât membrii săi sunt conştienţi că a devenit o povară. Bazinul electoral al social democraţilor este în scădere şi ei o ştiu.Prin urmare, singura şansă să obţină un scor bun în alegerile locale este să împiedice, cu orice preţ, o prezenţă bună la urne. Iar dacă pentru acest scop meschin trebuie să se îmbolnăvească şi mai mulţi români, PSD nu are nici o problemă. Pentru liderii pesedişti nu există raţiuni de ordin uman şi moral care să-i oprească.Cui foloseşte ca România să rămână fără guvern în plină pandemie, cu 3 săptămâni înainte de redeschiderea şcolilor? Doar unora care lucrează împotriva propriei ţări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.