Cursul se adresează celor care:

  • Au deja o afacere și întâmpină diferite blocaje
  • Antreprenorilor la început de drum
  • Angajaților care doresc să pornească propriul business
  • Freelencerilor

Din 1000 de afaceri începute, doar 2% ajung la profit și un singur antreprenor ajunge la independența financiară. Motivul? Primele trei etape ale afacerii, SEED, SET-UP și START-UP, nu sunt parcurse corect”, spune antreprenorul și business advisorul Cristian Onețiu, care lansează, începând din 3 septembrie 2020, cel mai aplicat program de învățare online, SMART ReSTART, care abordează integrativ și structurat primele trei etape ale oricărei afaceri: SEED, SET-UP și START-UP.

Trainer certificat de International Distance Education Certification Center – USA, unul dintre cei mai tineri antreprenori români care a reușit perfomanța de a fi inclus în TOP 500 Forbes  și TOP 300 Capital, Onețiu a pregătit un curs vital tuturor antreprenorilor, indiferent de etapa în care se situează afacerea lor, dar și celor care vor să facă un pas spre independență financiară și succes. „Sunt un caz fericit, care a putut să rateze de patru ori și apoi să învețe, pentru că economia era alta. Acum, dinamica acesteia este complet diferită, concurența este mai strânsă, iar educația și accesul la informație sunt mult mai mari. Spre deosebire de mine, antreprenorii care trăiesc acum presiunea unui blocaj în afacerea lor, cei care vor să facă marele pas de la angajați executivi la antreprenori sau freelencerii care își doresc mai multă stabilitate și un plan concret, ei nu mai sunt nevoiți să pornească pe un drum nesigur sau să rateze ca să învețe cum să facă lucrurile corect. Trebuie doar sa urmeze etapele potrivite, pe care le vor afla din cursul SMART ReSTART”, declară investitorul de la „Imperiul Leilor”, la ProTV.

Din experiența sa după patru falimente, dar și după patru noi începuturi, cofondatorul companiei Life Care spune că cel mai important aspect învățat și aplicat în prezent, în cursurile destinate altor antreprenori, este încrederea în soluții. Iar aceasta vine dintr-o pregătire adecvată, din dorința de a învăța continuu, de a identifica obiectiv punctele vulnerabile și de a schimba ce nu funcționează. Pe lângă aceste informații structurate, cursul SMART ReSTART conține 20 de lecții video, cumultate într-un total de aproape 6 ore, teme și exerciții aplicate, un pachet fizic cu caietul de lucru și alte materiale bonus, cărora se adaugă flexibilitate a programului de învățare.

Ce anume vor învăța cei care vor alege să participe, care sunt cele 7 etape esențiale pentru un business stabil și de succes, de ce este importantă parcurgerea acestui program înainte de a începe o afacere, indiferent de domeniul de activitate sau de produsul lansat, toate aceste informații, cât și formularul de înscriere pot fi găsite pe pagina cursului SMART ReSTART. „Cred că cea mai frumoasă și utilă ipostază a unui antreprenor este aceea în care spune:  <Știu că nu știu tot>. Exact de aici trebuie să pornim cu toții atunci când ne aflăm într-un moment de restart, ca cel pe care îl trăim acum, atât la nivel de business, cât și personal. Cum putem face să construim cu riscuri minime și șanse mari de succes, acest lucru, cât și multe alte aspecte, le vom dezvolta împreună la SMART ReSTART”, precizează Cristian Onețiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.