Deputatul PNL de Argeş, Dănuţ Bica, declară că actualul Guvern condus de Viorica Dăncilă este nu numai incompetent, ci şi ilegal şi neconstituţional:„Toate guvernele formate de PSD au eşuat lamentabil, dar cel condus de doamna Viorica Dancilă poate fi considerat, fără nicio îndoială, ca fiind cel mai nociv pentru viaţa românilor. Totodată, doamna Dăncilă se încăpăţânează să prezideze în ultima perioadă un guvern ilegal şi neconstituţional.

Nu o spun eu, ci acest lucru stă scris negru pe alb în motivarea deciziei Curţii Constituţionale pe care, culmea, chiar doamna Dăncilă a sesizat-o atunci când Preşedintele României a refuzat să fie părtaş la legitimarea unui astfel de guvern.Mai nou, ,,blânda” şi ,,neconflictuala” doamnă Viorica Dăncilă a început să-şi arate adevărata sa faţă, pe care, până de curând, reuşise să o camufleze cu succes. În ultimele zile am putut să constatăm cu uimire de câtă aroganţă, cinism şi violenţă verbală este capabilă blajina doamnă Dăncilă ori de câte ori apare în faţa jurnaliştilor.

Nu ştim dacă acesta este comportamentul cotidian al actualului Prim-Ministru al României sau este consecinţa stării de disperare care i-a fost provocată de faptul că săptămâna trecută PSD a pierdut majoritatea în Parlament, iar joi, 10 octombrie, va pierde şi guvernarea, după ce moţiunea de cenzură iniţiată de 237 senatori şi deputaţi va fi votată.

Sunt unul dintre cei care au semnat această moţiune de cenzură şi nu pot să nu constat că doamna Dăncilă ne dă în fiecare zi motive suplimentare pentru a solicita demiterea actualului Guvern. După ce a pus în pericol stabilitatea economică şi socială a ţării prin măsurile heirupiste pe care le-a adoptat, după ce a adus grave prejudicii de imagine României pe plan internaţional prin atacurile repetate la adresa justiţiei şi prin numeroasele gafe diplomatice şi de limbaj pe care le-a comis, ne-a mai făcut o dată de râs desemnând-o pe doamna Rovana Plumb pentru funcţia de comisar european şi persistând în greşeală prin nominalizarea ulterioară pentru aceasta înaltă demnitate a domnului Dan Nica, o persoană cu şi mai mari probleme de integritate.

Deputatul Dănuţ Bica consideră că demiterea Guvernului Dăncilă reprezintă o prioritate naţională, în condiţiile în care fiecare zi care mai trece cu actualul cabinet la conducerea ţării se concretizează prin noi oportunităţi pierdute pentru România:,,Este fără îndoială că, prin orice zi în plus în care rămâne în funcţia de Prim-Ministru, doamna Dăncilă face mult rău României nu numai la nivel economic şi social, ci şi în domeniul relaţiilor externe. Mai nou, în disperare de cauză, dânsa a început să dea cu neruşinare vina pentru eşecul total al guvernării pe opoziţia coagulată în jurul PNL sau pe acţiunile Preşedintelui Klaus Iohannis, care s-a opus capturării totale a statului român de către PSD.PNL şi celelalte partide din opoziţie au demonstrat în urmă cu o săptămână că au devenit majoritare în Parlament şi au demontat planul parşiv al PSD de a compromite, încă o dată, unica autoritate legiuitoare a României.

Joi va veni ceasul scadenţei, când, pe bună dreptate, doamna Viorica Dăncilă va deveni doar un fost Prim-Ministru care a adus grave prejudicii ţării: a ,,redus democraţia” şi nu a ,,scos România din noroaie”.În consecinţă, fac din nou apel la toţi parlamentarii de bună-credinţă, inclusiv la cei din PSD, solicitându-le să voteze aşa cum le dictează conştiinţa, dând dovadă de responsabilitate şi respect faţă de cei care i-au ales. Mâine vom scăpa România de ultimele influenţe ale lui Liviu Dragnea. Ulterior, prin instalarea unui Guvern responsabil, eficient, competent, interesat exclusiv de problemele cetăţenilor, vom oferi ţării noastre şansa de a intra în normalitatea mult aşteptată.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.