Senatorul PSD Daniel Zamfir consideră că Nicuşor Dan a subminat interesele unor oameni de afaceri, menţionând că plângerea penală pe care au depus-o parlamentari social-democraţi are rolul ca instituţiile statului să stabilească dacă acesta a făcut trafic de influenţă sau este în conflict de interese.

„Plângerea penală pe care am depus-o alături de ceilalţi parlamentari PSD, cu privire la acele infracţiuni pe care noi credem că le-a săvârşit, nu a avut niciun rol de a influenţa în vreun fel în campania electorală pentru că nu-şi imagina nimeni că DNA în termen de o săptămână va reacţiona în vreun fel la solicitarea noastră.

Plângerea penală a fost făcută tocmai pentru că l-am auzit pe Nicuşor Dan spunând că doreşte să elimine dejecţiile din politica românească. Da, şi noi vrem să eliminăm dejecţiile din politica românească. Eu, ca preşedinte al Comisiei economice, am avut întâlniri cu oameni de afaceri care se plângeau de practicile lui Nicuşor Dan.

În 2016, staff-ul de campanie al lui Cătălin Predoiu avea exact aceleaşi elemente în legătură cu practicile lui Nicuşor Dan şi le-au acoperit. S-au rezumat doar la a-i da o poreclă: Nicuşor Ban. Îmi doresc din suflet ca, după campania electorală, instituţiile statului să stabilească limpede dacă este sau nu trafic de influenţă ceea ce face Nicuşor Dan, este sau nu conflict de interese şi primirea de foloase necuvenite faptul că Nicuşor Dan primeşte 50.000 de euro în timpul mandatului de deputat”, a afirmat Daniel Zamfir, într-o conferinţă de presă la sediul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.