Dan Nica, liderul europarlamentarilor PSD, condamnă vehement respingerea pentru a treia oară a numirii Olguței Vasilescu la Ministerul Dezvoltării de către Klaus Iohannis și atrage atenția că președintele creează precedente din ce în ce mai periculoase pentru democrația din România prin ignorarea repetată a normelor constituționale.

”Iresponsabilitatea președintelui Iohannis atinge cota de avarie. Toate acțiunile sale din ultima perioadă au mize strict electorale, intrând în conflict flagrant cu normele constituționale. În afară de a crea precedente din ce în ce mai periculoase pentru democrația din România, președintele nu a făcut nimic pentru țara noastră. A blocat constant guvernarea, ignorând temele importante ale României, fiind motivat doar de frustrările și ambițiile personale. Singura moștenire pe care o lasă istoriei va fi porecla de „Președintele-Bețe-n-Roate”, arată Dan Nica.

Liderul europarlamentarilor PSD subliniază că nu există nimic imoral în prestația Olguței Vasilescu în calitate de ministru al muncii.

”Tot ce a făcut Olguța Vasilescu a făcut-o în interesul cetățenilor, iar acest lucru nu poate fi niciodată imoral. În plus, Olguța Vasilescu a fost numită ministru în funcție cu semnătura aceluiași președinte. Toate motivele pe care le invocă în respingerea de acum puteau fi invocate și atunci. Nu le-a invocat atunci pentru că nu sunt reale. Ne este tuturor foarte clar că Iohannis și-a propus să împiedice cu orice mijloace îndeplinirea programului de guvernare al PSD. Ținta sa principală e ca PSD să nu facă investițiile la nivel local. De aceea blochează Ministerul Dezvoltării Regionale”, mai arată Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.