Cât de competent e PSD atunci când are pe mână o instituție am văzut în timpul guvernării Dragnea. De aceea USR a insistat în toamnă că e nevoie de o decizie fermă pentru a îndepărta PSD de la butoanele puterii.

Președintele Iohannis și PNL au ales atunci altă variantă. Acum descoperă ce poate face majoritatea toxică din Parlament și cum, sub conducerea șefului PSD, Camera Deputaților poate adopta proiecte de lege absurde.

Și ca să fie clar, nu cred că vinde cineva ceva, ci este vorba de incompetența militantă a PSD – o caracteristică pe care au dovedit-o în sute de situații în care pesediștii au trebuit să ia decizii în numele românilor.

Pe de altă parte, alimentarea cu bună știință a unui discurs naționalist pe fondul unei crize economice majore nu ajută la nimic. Doar Traian Băsescu mai avea obiceiul ăsta de a trimite societatea pe diverse fente pentru a evita problemele reale ale guvernării.

Haideți, domnule președinte, să lăsăm calculele politice și fantomele anilor ‘90 acolo în istorie acolo unde le e locul. Haideți să ne ocupăm de pandemie.

Cât privește autonomia Ținutului Secuiesc, ea nu va fi niciodată consfințită prin lege în România. Nimic nu va schimba această realitate. Nu e nimic în plus de discutat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.