Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat s-a reunit miercuri, 19 august 2020, la sediul PSD. Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat că congresul PSD de sâmbătă, 22 august 2020, se va desfăşura în 38 de centre teritoriale, care vor fi amenajate în spaţii deschise. La Bucureşti va exista un al 39-lea centru, la Palatul Parlamentului, unde vor fi maximum 20 de delegaţi.

„Multe lucruri se întâmplă altfel decât am fost obişnuiţi, din cauza acestei pandemii. Nu ne convine, fireşte, pentru că e altfel dezbaterea şi altfel sunt interacţiunile când toată lumea este acolo. Dar, ţinând cont de legea care spune că nu avem voie mai mult de 20 de persoane într-o sală, vom avea 1.509 delegaţi care vor fi împărţiţi în 38 de centre teritoriale, unde vor exista urne, unde se va vota pe buletine de vot. Fiind vorba de nume se va vota secret. Se vor face procese verbale, care vor fi transmise la centru”, a explicat Lucian Romaşcanu, într-o conferinţă de presă la sediul PSD.

Senatorul PSD a adăugat că toate centrele teritoriale vor fi dotate cu aparatură audio-video pentru transmiterea live a acestui eveniment, iar toată lumea va avea acces pe ecrane la imaginile din toate celelalte centre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.