Corina Creţu & Karl-Heinz Lambertz

În dimineața zilei de 8 octombrie, comisarul european pentru politică regională Corina Creţu și președintele Comitetului regiunilor Karl-Heinz Lambertz au deschis Săptămâna europeană a regiunilor și orașelor cu o conferință de presă având ca scop prezentarea viziunii în ceea ce privește viitoarele programe din cadrul politicii de coeziune.

«Sunt mândră de propunerea noastră pentru o nouă politică de coeziune pe care am prezentat-o în mai, o politică modernizată, flexibilă și simplificată. Dar munca noastră nu se încheie aici. Pentru ca investițiile să poată realmente începe din 2021, trebuie să analizăm deja modul de elaborare a noilor programe. Astăzi se deschide Săptămâna europeană a regiunilor și orașelor: este o bună ocazie de a discuta viitorul politicii de coeziune, motiv pentru care vă voi prezenta sugestiile mele care să vină în sprijinul statelor membre și al regiunilor în pregătirea propriilor programe», a declarat comisarul Corina Crețu.

Discursul comisarului european pentru politică regională este disponibil aici, iar înregistrarea conferinței de presă aici. Informații despre marile proiecte sprijinite de politica de coeziune în țara dvs. sunt disponbile într-o serie de fișe informative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.