Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost suspendată până pe 1 septembrie. Traseul trece prin trei şantiere în care se lucrează în această perioadă: cel de la podul Ciurel, de la Podul Grant şi de la o viitoare staţie de metrou, în Drumul Taberei.

Șeful STBdeclară: „Se vor face două linii navetă de autobuz, una va fi 641, cu 30 de autobuze, care va funcţiona pe întreg traseul liniei 41, de la Ghencea până la Bulevardul Expoziţiei, iar cealaltă va fi 642 cu 20 de autobuze, care va asigura un aport de capacitate pentru tronsonul cel mai solicitat al liniei 41, adică între Drumul Taberei şi Podul Grant. Va fi o linie mai scurtă, dar exact pe zonele cu cea mai mare aglomeraţie zilnică. Din evaluările noastre aceste 50 de autobuze vor fi suficiente, dar în caz de nevoie ele pot fi suplimentate fără probleme”.

Deși au apărut noi autobuze, circulația s-a îngreunat, iar locuitorii capitalei nu sunt mulțumiți deloc! Haos este cuvântul care descrie desfășurarea circulației în dimineața de întâi iulie, prima zi dupa suspendarea tramvaiului 41.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.