Deputatul Bogdan Cojocaru, liderul TSD, acuză aroganţa Guvernului PNL care proclamă succesul programului IMM Invest, deşi realitatea este cu totul alta, întrucât s-a cheltuit mai puţin de un sfert din suma totală alocată.“Ne anunţă domnii liberali că programul IMM Invest merge strună.

O minciună fără margini, pentru că, în realitate, lucrurile stau taman pe dos. Din sutele de mii de firme care există în România, doar o mică parte au beneficiat de fonduri, dar mai grav este că suma alocată proiectului s-a cheltuit doar pe un sfert.

S-au prevăzut 15 miliarde de lei în total pentru acest program, iar suma acordată până acum firmelor nu trece de patru miliarde de lei“, afirmă deputatul PSD, Bogdan Cojocaru.El spune că în timp ce antreprenorii se zbat să-şi salveze companiile, Guvernul liberal are tupeul să se laude cu un succes care, de fapt, e un dezastru pe linie.

“Aici nu vorbim doar de salvarea de la faliment a firmelor, ci de sute de mii de locuri de muncă în pericol. Deja vedem că s-au înmulţit anunţurile referitoare la concedieri, iar programul IMM Invest avea tocmai scopul de a opri acest fenomen. Cinism şi inconştienţă ceea ce face Guvernul Orban.

Un program care anunţa salvarea companiilor româneşti se transformă într-un fiasco“, adaugă liderul TSD, Bogdan Cojocaru.Totodată, deputatul PSD acuză politicile dezastruoase ale Guvernului PNL în privinţa industriei HORECA, grav afectată de pandemie.

Bogdan Cojocaru consideră că e dificil de înţeles de ce se pot redeschide sălile pentru jocuri de noroc, însă restaurantele rămân închise.“Adevărul a ieşit la iveală zilele trecute, când consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc a demisionat din funcţie. Păi, dacă tot a salvat acest om industria păcănelelor, ar fi trebuit promovat de amicul său Orban, de ce să plece din funcţie?

Ce interese au aceşti oameni? Nu cumva unii dintre apropiaţii liberalilor cu funcţii în Palatul Victoria au afaceri cu păcănele?“, se întreabă liderul TSD, Bogdan Cojocaru.El spune că fiecare zi care trece cu PNL la guvernare este un adevărat dezastru pentru România.

“PNL n-a avut niciun program în toamna anului trecut, când a venit la guvernare. Singurul lor plan a fost să declanşeze anticipatele şi să-i păcălească pe români. Manevra cu alegerile înainte de termen nu le-a reuşit, iar PSD este hotărât să le arate românilor adevărata faţă a acestui partid, condus de oameni incompetenţi şi puşi pe căpătuială“, a afirmat deputatul Bogdan Cojocaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.