Este evident pentru toată lumea că lupta cu pandemia generată de virusul ucigaş SARS-Cov 2 este un război în toată regula. Ştim că la razboi, în vremurile în care Romania îşi câştiga independenţa pe câmpul de luptă, unul din cele mai importante roluri era destinat trompetului, cel care era însărcinat cu anunţarea atacului sau retragerii, el fiind un noncombatant în general.

Trompetul din zilele noastre s-a mai emancipat şi a dorit să conteze în ecuaţia luptei de orice fel, devenind combatant, şi încă cum.Sigur, v-aţi dat seama, este vorba despre Rareş Bogdan, trompetul de serviciu al preşedintelui Iohannis, înzestrat între timp şi cu responsabilităţi politice la cel mai înalt grad. Trombonist de profesie, trompetul de serviciu al Palatului Cotroceni a declarat, în public, faptul că Partidul Naţional Liberal a luat companiile de la amante, rude şi bunici, ca şi cum bunicii nu ar face parte din categoria rudelor şi că nu şi-ar fi închipuit o Românie condusă, în aceste vremuri de criză, de Dăncilă, Tudose sau Grindeanu.

O prima întrebare pentru domnul Rareş Bogdan: România este condusă, în acest moment, de domnul Orban Ludovic ? Dacă răspunsul ar fi afirmativ cred că este de interes general pentru fiecare să ştie cum se trăieşte în România condusă de domnul Orban.Ce planuri a implementat Guvernul liberal (şi în duh şi în simţiri) pentru cei peste un million de români care au rămas fără locuri de muncă ? Ce planuri a implementat Guvernul liberal pentru românii întorşi în ţară şi care nu au un venit asigurat pentru traiul de zi cu zi?

Ce planuri a implementat Guvernul liberal pentru românii debitori la instituţiile bancare sau pentru IMM-urile debitoare la aceleaşi instituţii în afara legiferării convenţiei de anatocism (celebra dobândă la dobândă) ?Măcar la aceste întrebări ar putea să ne răspundă Guvernul Orban prin trompeţica de serviciu pentru că, în ceea ce priveşte sistemul medical, ne-a răspuns deja: chelneri şi lăutari pe post de manageri de spital!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.