“Există o relaxare şi o atitudine de neglijare a pericolului. Această atitudine a fost, în mare parte, generată şi de foarte multe luări de poziţii, din păcate, din partea unor lideri politici iresponsabili care au îndemnat oamenii să nu respecte regulile, au bagatelizat în discursurile publice pericolul şi i-au îndemnat pe foarte mulţi români să nu perceapă pericolul”, asta a declarat Ludovic Orban zilele trecute.

Cred e corect să vedem împreună cine sunt aceşti iresponsabili.Iată şi un prim exemplu: peste 100 de liberali din Iaşi s-au adunat la restaurant, fără măşti şi fără distanţare socială, doar pentru gâdilarea orgoliului celor doi proaspeţi miri din politica ieşeană.

Cuplul Alexe-Chirica s-a dat în spectacol, iar imaginile de la Iaşi au făcut rapid înconjurul ţării. E problema lor ce au discutat în şedinţa de partid, dar nu putem trece cu vederea faptul că aceşti oameni, alături de şefii lor de la Bucureşti, sfidează o ţară întreagă.

Adică pe de o parte, tu, guvern liberal, îi cerţi pe români că s-au relaxat prematur, iar numărul de cazuri creşte, dar liderii PNL chefuiesc în birouri guvernamentale, stau ciorchine prin restaurante la Cluj (la petrecerea lui Rareş Bogdan), ori se adună grămadă la Iaşi pentru a sărbători intrarea lui Mihai Chirica în partid.Tot în weekend, cuplul Alexe-Chirica şi-a ţinut conferinţa de presă nu la sediul PNL, ci la Prefectură, pentru a-i anunţa pe ieşeni că autostrada spre Ardeal e aproape gata. Demagogie mai mare ca asta n-am văzut, pentru că n-are nicio logică să sari în sus de bucurie doar pentru că ai aprobat în guvern un banal act administrativ.

Autostrada A8 încă rămâne la stadiul de vis câtă vreme liberalii n-au fost în stare nici să pornească studiile de fezabilitate.Alegătorii nu se vor lăsa păcăliţi de cântecele PNL. Ieşenii şi românii înţeleg perfect jocul perfid pus în scenă de Costel Alexe şi Mihai Chirica şi le vor taxa superficialitatea, aroganţa şi minciuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.