Joi, 24 mai a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri.

La data de 24 mai a.c., în jurul orei 14.45, poliţişti din cadrul Secţiei 15 au fost sesizaţi, prin intermediul 112, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 12 ani, în timp ce se întorcea la domiciliu, a observat un bărbat complet dezbrăcat, ce săvârşea acte de onanism în scara blocului, moment în care minora s-a speriat şi a intrat rapid în locuinţă.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că o altă femeie, la aceeaşi dată, în jurul orei 14.50, a observat un bărbat complet dezbrăcat, în aceeaşi ipostază. Atunci când a văzut-o, bărbatul a fugit pe scări.

În urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat şi depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, în sarcina căruia a fost reţinută săvârşirea faptei reclamate, din verificările efectuate reieşind faptul că faţă de acesta era dispusă măsura controlului judiciar, pentru săvârşirea a două fapte similare, la data de 12 ianuarie a.c. şi 18 aprilie a.c., pe raza Secţiei 13 Poliţie. La acel moment a fost reţinut iar ulterior a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.