Hopa… in plina pandemie cumparau tocatoare de hartie! Prioritate nenica, prioritate… astfel, „compania Municipală de Consolidări, o firmă subordonată Primăriei București, a achiziționat, la 1 octombrie, trei zile după ce Gabriela Firea a pierdut alegerile, un “distrugător automat Fellowes“, în valoare de 33.000 de lei!” Daca am fi rautaciosi ne-am gandi ca le-au cumparat pentru a distruge documente.. dar noi nu suntem oameni rautaciosi, nu? Sau poate chiar asa e… si de aia a avut nevoie de inca o luna .. pana ieri cand si-a preluat ” biroul de viitor senator😂😂😂

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul e-licitatie.ro, acest distrugător de documente, achiziționat prin cumpărare directă: “distruge in mod automat 150 de coli, iar in mod manual 8 coli. Marunteste colile A4 in 397 de particule de 4×38 mm, in mod silentios, cu un nivel de zgomot de 60 dB (…) are un cos de reziduuri cu o capacitate de 32 litri. Potrivit pentru hartie, capse, CD/DVD-uri, carduri, simplu si rapid!“. 

În Sectorul 1, tocătoarele de documente au fost achiziționate prin Centrul Caraiaman, o instituție de îngrijire a persoanelor vârstnice, suborodonată primăriei de sector. 

Centrul Caraiman a cumpărat, în august, tocătoare de documente în valoare de 5.900 de lei. Nu este clar de ce un astfel de centru ar avea nevoie de tocătoare “cross-cut“.

sursa:newsweek.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.