Domnul deputat Adrian Todoran spune că Liviu Dragnea vrea să confişte aurul României în valoare de peste 3,5 miliarde euro, aflat în prezent la Londra!Preşedintele PSD şi senatorul Șerban Nicolae au iniţiat un proiect de lege care obliga Banca Naţională a României să aducă în ţară rezervele de aur, păstrate acum în Anglia, iar după mintea lor, se gândesc probabil să depoziteze lingourile de aur în locuri doar de Vâlcov ştiute, prin cavouri şi cimitire.Iluzia resurselor financiare nelimitate pe care PSD a creat-o în ultimii ani este tot mai aproape de final.

Se vede că nu mai au bani, vistieria statului este goală, iar acum, băieţii ăştia deştepti vor să pună mâna pe rezerva internaţională de aur. PSD găseşte mereu bani doar pentru creşterea salariilor la parlamentari, pensii speciale, finanţarea partidelor politice, însă nu şi pentru creşterea alocaţiei ori a pensiilor, întrega lor politică de guvernare are ca principal beneficiar propriile interese şi buzunare, a mai spus domnul deputat Todoran.

Cu siguranţă aurul românesc stă mai bine în Banca Angliei decât pe mâinile lui Dragnea, însă trebuie subliniat că motivul real pentru care cei din PSD vor să obţină controlul acestei valori uriaşe e pentru a putea garanta noi împrumuturi. De câţiva ani, au dus o politică economică extrem de păguboasă, ce a îndatorat ţara pentru zeci de ani de acum încolo, iar acum pentru că au ajuns la fundul sacului, vor să obţină bani garantând cu aurul românesc.

Rezerva de aur a ţării trebuie să fie cât mai bine protejată atât fizic, cât şi valoric, iar faptul că astăzi este adăpostită în Banca Angliei, una din cele mai vechi şi mai serioase bănci din lume, reprezintă o certitudine a credibilităţii economice a României la nivel internaţional, dar şi un motiv de siguranţă a faptului că nu se va mai repeta episodul de tristă amintire a tezaurului lăsat la Moscova.

Având în vedere cum arată statul de drept în România şi cum sunt călcate în picioare de către PSD instituţiile publice care ar trebui să fie independente, e mai bine ca aurul să stea departe de mâna politicienilor, a conchis Todoran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.