Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat ministrului Afacerilor Interne informaţii privind modul în care vor fi sancţionaţi cei responsabili cu efectuarea lucrărilor de reparaţii la drumul judeţean DJ 248.


„După ce decenii la rând PSD a ignorat, din punct de vedere al infrastructurii rutiere, zona Moldovei, iată că acum, când se cârpeşte un biet drum judeţean, acesta a devenit un pericol real pentru viaţa participanţilor la trafic.În urma unor lucrări de reparaţii la drumul judeţean DJ 248 au fost decopertate numeroase porţiuni de asfalt între localităţile Scânteia şi Bordea din judeţul Iaşi, pe ambele sensuri de mers, pe o distanţă de mai bine de 10 km.

Toate aceste porţiuni nu au fost asfaltate zile la rând şi nici nu au fost semnalizate cu indicatoarele necesare pentru astfel de lucrări. Astfel, participanţii la trafic sunt expuşi unui adevărat pericol, punând la grea încercare atât conducătorii auto, cât şi autoturismele”, a arătat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut ministrului Afacerilor Interne detalii despre cine va răspunde pentru eventualele accidente cauzate de lucrările nesemnalizate şi cum vor fi despăgubiţi conducătorii auto ale căror maşini au fost avariate pe această porţiune de drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.