Irina-Margareta Nistor, celebrul critic de film român, este invitată duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Cu o voce inconfundabilă, Irina-Margareta Nistor a dublat până la 3 000 de filme, devenind cea mai recunoscută voce din România, dar și unul dintre cei mai apreciați critici în materie de producții cinematografice.

Irina-Margareta Nistor s-a născut în 1957, la un an după ce Televiziunea Română începea să emită; iar 23 de ani mai târziu, destinul o ducea în studiourile TVR, acolo unde a lucrat, în timpul regimului comunist, ca translator. Celebrul critic de film român reprezintă a cincea generație de intelectuali din familia sa.

Vă place vocea dumneavoastră?”, “Când <la naiba> nu e de ajuns?”, “Ce ați da pentru o iubire ca-n filme?”, “V-ați păcălit vreodată singură?”, “Țineți la critică?”, “Cât de afurisită sunteți?”, “Poate schimba lumea un film?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate criticului de film Irina-Margareta Nistor, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Dacă este mulțumită de cum <s-a scris scenariul> vieții sale sau dacă privește vreodată înapoi, “cu manie”, telespectatorii pot afla duminică, 14 mai, de la ora 22:30, în cadrul unei ediții de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.